Επιμόρφωση Erasmus KA1

 “Οι κ.κ. Ευσταθίου Ευτυχία, ΠΕ04.04 και Καρανίκα Ευδοξία, ΠΕ06 θα μετέχουν σε επιμόρφωση, 2-7 Αυγούστου, στο Δουβλίνο, με θέμα: διδάσκοντας, σύμφωνα με τα 4C’s, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus ΚΑ1. Ευχόμαστε κατάκτηση γνώσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων, και καλή επιστροφή με θετικές εμπειρίες και ασφάλεια!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2021, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, 8.30-14.00.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ/ΕΥΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΑΔΑΡΝΙΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, Α3!!!

“Βράβευση μαθήτριας”

Η μαθήτρια Αλεξάνδρα Διαμάντη, της Γ΄Γυμνασίου του σχολείου μας έλαβε το 1ο Βραβείο Διηγήματος, στον Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Συγχαρητήρια θερμά, Αλεξάνδρα, να είσαι πάντα άξια,δημιουργική και εμπνευσμένη !!! Σας παραθέτουμε το διήγημα της Αλεξάνδρας.

Έκθεση Εικαστικών 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, 2020-21

Παρά τις φετινές αντίξοες συνθήκες με τον εγκλεισμό και ως εκ τούτου την έλλειψη συνθηκών εργαστηρίου που απαιτεί το μάθημα, οι μαθητές/τριες του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης δημιούργησαν έργα με ιδιαίτερο ζήλο στο διδακτικό αντικείμενο των  Εικαστικών. Τα έργα των μαθητών/τριών […]